Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom "Kosmos" doo iz Beograda biće deo manifestacije "Dani evropske baštine: industrijsko nasleđe" koja se održava u Beogradu od 23. do 27. septembra 2013. godine.
Svi zainteresovani koji u tom periodu dođu u prostorije preduzeća u ulici Svetog Save 16-18, imaće izuzetnu priliku da se upoznaju sa njegovim istorijatom, uz prikaz fotografija starih mašina i starih majstora, prezentaciju svih procesa proizvodnje i Centra za profesionalnu rehabilitaciju osoba sa invaliditetom, u čijem prostoru se čuvaju primerci knjiga i proizvoda koje je ovo preduzeće izrađivalo od osnivanja, 1961. godine  do danas. Posetioci će moći da vide i mašine za ofset i tipo štampu iz polovine prošlog veka, ali i najsavremenije za digitalnu štampu.
Tokom trajanja manifestacije, od 13 do 15 časova biće organizovane posete do 15 posetilaca u trajanju oko 60 minuta. Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
© 2011 UIPS :: Powered by IT Service