Na svečanosti upriličenoj 15. maja 2023. godine u Privrednoj komori Srbije dodeljene su nagrade i priznanja privrednim subjektima koji su pored toga što posluju na etičan i transparentan način istovremeno posvećeni dobrobiti svojih zaposlenih i njihovih porodica, kao i lokalnoj zajednici u kojoj posluju.

Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom "Socijalna sinergija" doo Šabac dobitnik je prve nagrade u kategoriji malih i mikro privrednih duštava za projekat besplatnog pranja i peglanja veša za građanke i građane Šapca koji se nalaze u stanju socijalne potrebe.

Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom "Novitas Consult" doo Šabac dobitnik je specijalnog priznanja za poseban doprinos podršci i osnaživanju osoba sa invaliditetom.

Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom "Lira" doo Kikinda je učestvovalo u izradi modne kolekcije inspirisane izložbom "Partizanka i Fragonar kolekkcije slika Jovanke Broz", projekta koji je realizovan u saradnji novosadskog brenda "Zaga clothing" i Galerije Matice srpske i koji je takođe nagrađen u kategoriji malih i mikro preduzeća.

Više na:

https://pks.rs/vesti/nagrada-dorde-vajfert-za-lidere-drustvene-odgovornosti-8369

https://beta.rs/ekonomija/ekonomija-srbija/181762-pks-dodeljene-nagrade-dorde-vajfert-za-lidere-drustvene-odgovornosti

https://biznis.telegraf.rs/info-biz/3679138-nacionalna-nagrada-za-drustveno-odgovorno-poslovanje-djordje-vajfert

https://www.tanjug.rs/ekonomija/srbija/30305/dodeljene-nacionalne-nagrade-za-drustveno-odgovorno-poslovanje-dorde-vajfert/vest

https://www.vesti.rs/Ekonomija/PKS-Dodeljene-nagrade-Djordje-Vajfert-za-lidere-drustvene-odgovornosti.html

© 2011 UIPS :: Powered by IT Service